remember

remember-card

re:member är kanske det mest flexibla kreditkortet på marknaden idag. Det är ett modernt kreditkort där allt du köper debiteras först i efterhand. Du får bland annat hela 39 dagars räntefri kredit, säkrare köp på internet, gratis trygghetstjänster, tillval för lägsta prisgaranti för varor du köper och just nu bjuder vi även på första årsavgiften.

re:member flex

Ingen årsavgift
Individuell ränta, 9,74 %–20,24 %
Möjlighet till två betalningsfria månader per år
Upp till 8 veckor räntefri kredit
Betala säkert på internet

re:member more

– Bonus på alla inköp / 1 % cashback tillbaka på alla köp
– Pengar tillbaka på kortet
– Resepaket more. 8 reserelaterade försäkringar ingår + 3 valfria försäkringar ingår
– Första året utan årsavgift (295 kr/år)
– Upp till 8 veckor räntefri kredit

I ditt re:member kreditkort ingår alltid:
– valfri kredit på upp till 100 000 kr
– upp till 39 räntefria dagar på inköp
– ingen avgift för avisering eller kontantuttag
– ingen avgift för extrakort till familjemedlemmar
– tre valfria Trygghetstjänster utan extra kostnad
– Betala alla dina räkningar med en faktura, vid ett enda tillfälle.
– Glöm inte att ladda ner re:memberappen. Då kan du ha koll på ditt saldo och dina transaktioner oavsett var i världen du befinner dig.
– Skulle du upptäcka ett fel på varan eller om säljföretaget går i konkurs har du möjlighet att reklamera köpet hos oss.
– Tack vare PayGuard som är ett av marknadens modernaste trygghetssystem för kortbetalningar, kan du handla tryggt med kortet på internet.
– Kortet är skyddat och du behöver inte betala för något du inte köpt, om du är rädd om kortet och hanterar det som en värdehandling.
– Med re:member väljer du själv de tjänster som du vill koppla till ditt kort. Tre Trygghetstjänster ingår i kortet. Exempel på andra tjänster är Betalningsskydd och Saldoöverföring.

Ett av marknadens bästa kredikort med 39 dagars räntefri kredit, gratis trygghetstjänster, säkra internetköp, kredit upp till hela 100 000kr och inga extra avgifter för kort eller årsavgifter