smslån

Smslån som sådant är ett litet men snabbt lån som tillåter dig att låna upp till ett par tusen kronor. Fördelen med detta är att du kan lösa mindre ekonomiska problem snabbt men för att helt kunna ta del av fördelarna med ett smslån så måste du även förstå riskerna med denna typ av lån. Återbetalningstiden är till exempel kortare än vanliga lån och om du inte klarar av att återbetala snabbt nog så är räntan väldigt hög.

Fördelarna med låneformen är dock att om du har en bra lön och redan kan klara av att återbetala så har du ett snabbt och effektivt sätt att frigöra extra pengar för att klara mindre situationer och lösa tillfällen då du kanske är mellan löner och liknande. Du kan ansöka om ett smslån här på sidan både enkelt och snabbt.

Majoriteten av snabblåns banker har en kredit gräns på mellan 3000 och 5000 kronor så du själv kan bestämma hur mycket du vill låna och kan själv bestämma vad du skall ha pengarna till.
Du kan helt enkelt ta ett lån på 3000 kronor för att exempel köpa kläder, skor, eller om du har en räkning som ligger och inte kan väntas med längre till.

Vanliga frågor:

– Hur gör man för att ta ett smslån?
– Varför tar man smslån?
– Hur lång tid tar det innan jag har pengarna på mitt konto?
– Gör ni kreditupplysningar?
– Kan vem som helst ta ett smslån?
– Får jag använda pengarna till vad jag vill?
– Hur mycket kan jag låna när jag tar ett smslån?
– Hur lång tid har jag på mig att betala tillbaka pengarna?
– Tillkommer ränta?
– Finns det någon avgift på smslån?